Hieronta palvelut

Klassinen- ja urheiluhieronta, akupunktio, kinesioteippaus, kuivakuppaus, purentalihashieronta, intialaistyyppinen pää- ja kasvohieronta ja kuumakivihieronta.

Klassinen- ja urheiluhieronta
Valittavanasi on 25, 50 ja 75 minuuttia kestävä käsittely. Lyhin 25 minuutin aika sopii parhaiten yksittäisen ongelmakohdan hoitoon tai äkilliseksi ”kriisiajaksi”. 50 min hieronnassa voidaan keskittyä joko ylävartaloon tai jalkoihin. Jokaisessa hieronnassa käytetään tarpeen mukaan eri tekniikoita kuten urheiluhieronnan otteita, lihasenergiatekniikoita tai käsitellään triggerpisteitä.

Akupunktio
Akupuntiota voidaan käyttää hierontahoidon yhteydessä kivun hoitamiseksi tai lihasjännityksen helpottamiseksi. Akupunktion voit tilata myös erillisenä hoitona esim. kivunlievityksen, tuki- ja liikuntaelinongelmiin, allergiaoireisiin, jännitystilohin, stressiin ja unettomuuteen yms. Kysy lisää!

Kinesioteippaus
Kinesioteippausta voidaan käyttää esim. kivunlievitykseen, ryhdin tai asennon korjaukseen. Kinesioteippaus voidaan yhdistää hierontahoitoon. Jos haluat varata pelkän teippauksen, ota yhteyttä!

Kuivakuppaus
Kuivakuppaus voidaan yhdistää hierontahoitoon. Kuivakuppauksessa käytetään liekillä kuumennettavia lasikuppeja. Ihoon ei tehdä reikiä. Lasikuppeja liu’utetaan iholla tai asetetaan yksittäisten triggerpisteiden päälle. Jos haluat varata pelkän kuivakuppauksen, kysy lisää.

Purentalihashieronta
Jos kärsit tinnituksesta, huimauksesta, päänsärystä, äänen käheydestä tai kurkkukivusta, kivuista korvan- silmien tai otsan alueella, tai narskuttelet hampaitasi öisin, purentalihasten käsittelystä voi olla apua. Purentalihaksia käsitellään suun sisäpuolelta, kasvojen, niskan, kaulan ja rinnan yläosan alueelta.

Kuumakivihieronta
Hellii kireitä lihaksia ja helpottaa stressiä ja jännityksiä.

Intialaistyyppinen pää- ja kasvohieronta
Tämä on miellyttävä hoito sinulle, joka haluat rentoutua ja vähentää stressiä.

Päivi Rautio Koulutettu hieroja EAT
EAT erikoisammattitutkinto